Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
två verkligheter


politique patetique



senast i raden
Stwfn Lfvn
och dennes presentation av begreppet
UTVECKLINGSMORAL

du ska söka
alla jobb som finns

du ska skapa
alla jobb som inte finns

du ska gå i terapi, bli frisk och glad
flytta till varenda ny stad

du ska bli
EN NY MNSKA

oroa dig inte
för framtiden

tro på din nya typ
av MORAL

Ryssarna ökar sina kränkningar
av svenskt luftrum

NATO bereder sig på allt

vad är deras utvecklingsmoral




Fri vers (Prosapoesi) av Gunnar Hilén VIP
Läst 595 gånger
Publicerad 2015-06-30 09:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP