Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

genial och genital



Ludwig Wittgenstein
sägs av många ha varit en av världens största
genier.
Jag håller med.
Om geni betyder förmågan att intellektualisera
sin olycka.

Han kom aldrig ut ur skåpet med sin homosexualitet.
Han smög omkring
i England, Österrike, Norge
var han än befann sig
med sin kuk i högsta hugg
och knullade studenter och andra beundrare.

I smyg.
I lönndom.

Det fick inte komma fram
för alla var ett offer för vanföreställningen
att sexualitet och genialitet
inte går ihop.

När det är
precis tvärtom
att ingenting blir gjort för den ene
utan den andre.

Sverige inget undantag.
Världens ensammaste land
med världens klokaste folk.

Ha ha ha !




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-03 10:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP