Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livsval



det är farligt att vara rädd
det är farligt att inte vara

farligt att vara
farligt att inte




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-08 19:31



Bookmark and Share


  Minkki VIP
instämmer :) det kunde vara en förlamande tanke - men det är en befriande, inte sant
2015-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP