Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

då förnuftet inte räcker till




röd emotion
känna sig fram
att leva med sina beslut
att konfrontera sig med sig själv
att fatta att det finns saker man måste göra
bara för att få en chans att på nytt hitta sig själv
eller äntligen ha turen att förlora sig för all framtid




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-08-08 11:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den var inte som jag tänkte mig
2015-08-08

  Johan Strömstedt
Läser din text som om den vore ett läromedel i självinsikt. Väl formulerat och mycket tänkvärt.
2015-08-08

  Marita Ohlquist VIP
Sätter fart på tankeverksamheten.
Bra.
2015-08-08

  Den lilla tänkande
Känner mig lite träffad...
Bra skrivet!
2015-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP