Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inga tvångstankar





han bara bestämde sig
aldrig mer några tvångstankar
aldrig mer
han skaffade sig fullständig kontroll
ALDRIG MEEEEEEER

han ville bli lycklig

det här skulle bli hans enda princip
byggd på frihet




Övriga genrer (Satir) av Gunnar Hilén VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-08 13:56



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
tvångstankar är ett otyg att drabbas av...
2015-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP