Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

buren



våndan är mättad
all luft har samlats på marken
den är till för jorden

där klär jag av mig
lägger kroppen platt emot
känner hur det borde få vara

känslorna klöser insidan blodig
men jag andas med jorden
överlåter mig till förtröstan

så blåser du mjuka ord
jag vet har rötter i ditt sinne
luften lyfter mig upp...stig...kom




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-11 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP