Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att bevara hunger




att mättas
och veta
det främjar
hunger

att flyga
och känna
det dämpar
skräck

att våga
och tro
det dödar
tvivel

att törsta
och övertygas
det föder
kärlek




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-11 21:35



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
... väcker tankar...
2015-08-14

  Johan Strömstedt
Som vingslag på livets himmel läser jag din text. Fint!
2015-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP