Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av(ur)kopplad?

Försöka sätta ord
Som ska växa enorma
Gräva efter roten
För att finna tomhet
Allt är bortglömt
Känslor går vidare
Kvar är jag
Och mitt batteri är
Snart slut




Fri vers av Bitförbit
Läst 229 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-09-01 15:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En känsla som du beskriver väl och som man kan relatera till och som utmynnar i vacker poesi.
2015-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Bitförbit