Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
anorektiskt


att ha kontakt




att ha kontakt med känslan
av att inte ha några känslor
är mäktigt

som att ha kontroll

ha ha ha ha ha ha




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-12 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP