Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tro på mig



jag skulle aldrig ljuga för dig
jag säger precis som det är
utom till dig
för jag bryr mig om dig
förstår du ?




Fri vers (Modernistisk dikt) av Gunnar Hilén VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-18 22:31



Bookmark and Share


  Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
ibland behöver man säga annat än sanningen till den man bryr sej om. bra beskrivet
2015-09-19

    ej medlem längre
kanske typ.

(du vet alltså hur det är?)
2015-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP