Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2008-06-12 01:04


En själslig resa

Nu tänkte jag flyta bort
in i de djupaste drömmar
Jag har packat så jag har allt jag behöver
I mitt huvud,
i mitt hjärta
och i min själ kommer resan pågå
Jag behöver något som skäppar mig i hamn dock
Men så länge kapten håller kursen är jag rätt säker på att det går bra
Att jag inte kommer hamna vilse i de kraftiga vågorna
För att vara säker på att inte sjunka håller jag ett hårt tag om min kudde.
Jag tror inte att jag är den som hoppar först ur på plankan heller

Önska mig lycka till
nu seglar jag




Fri vers av deea
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-24 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deea