Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av fotot "Pale blue dot".


Livscykel

Klockan tickar
Timmar går
Dagar flyter på
Ändå känns det som
att vi alla står stilla

Ty vad är vår livstid?
Vår oro
Vår sorg
Vår lycka
Vår ilska
Vår dårskap
Vårt geni

Allt vi har levt för
Allt vi lever för
Allt vi kommer att leva för

Vår livscykel
Är endast ett ögonblick
i Jordens liv.




Fri vers av Eiríkur
Läst 211 gånger
Publicerad 2015-10-06 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eiríkur
Eiríkur