Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en vän förlorar sin vän




vi borde skriva sorg varje dag
gråta klaga ropa våga rensa ut
inte lämna någon känsla vag
snart är allt vi ser och hör slut




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-10-15 09:23



Bookmark and Share


  Minkki VIP
så är det, Gunnar...
2015-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP