Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människans meridian


människan ligger på marken och förnimmer sin utsträckning
hon visste aldrig medan hon stod upp att hon var så lång

medkänslan sitter i hjärnan
flykten i fötterna
däremellan ligger hela kroppsmaskineriet människa
ställt på sparläge nu
men händerna vilar närmare hjärnan än flykten

människan sträcker ut sig mellan polerna
och grubblar på skärningspunkten




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 266 gånger
Publicerad 2015-10-28 20:02



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
första två raderna är så bra en hel dikt denna iaktagelse.
snyggt med avslut i de två sista sammanfattande raderna...ett jävla grubblande å bubblande hoppas vi hinner mötas innan det är försent
2015-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger