Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Riktig kärlek besegrar pengar

 

 

Kärlekens saga
underbar att behaga

En vacker dröm
så härligt skön

Frukost på morgon
i vänlig kärlekston

Puss på mun
landa tungan i en brunn

Efter några minuter
era kroppar tjuter

Jobbet får vänta
på älskskogens tenta

Det är kärlekssanningens
yttersta kvittens

När det viktigaste får vänta
i intelligensens glänta




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 586 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-11-02 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP