Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångest är ingen känsla



Känslor är adjektiv
och kan kompareras

ångest är substantiv, en signal
om att du förjagar en känsla

stanna upp
låt dig känna

ångesten kommer med ett brev
den vill du ska läsa

ångest är definivt ingen sjukdom
den är en dröm som vill tydas

känslor är man
ångest har man




Fri vers (Prosapoesi) av Gunnar Hilén VIP
Läst 538 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-11-17 08:49



Bookmark and Share


  Minkki VIP
jag har visst sagt det förut - ibland är du bara så bra ... bokmärke och fem guldstjärnor
2015-11-18

  Onomatoprofet VIP
smärtan är inte i vägen, den är vägen - sa Assagioli, man skulle kunna säga samma sak om ångest.
2015-11-17

  Nanna X
Det var en bra distinktion!
2015-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP