Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörker är mörker oavsett förklaring

 

Alla, alla ser vi något
mörker lysa på planeten
Ställer oss frågan
varför bränns maneten

Erkänn om du vågar
du har svaret på gåtan
Men du kanske sågar
sanningen i tusen låtar

Då blir det svårt att höra
när sanningen sätts i en enda röra
För att du inte vill förstöra
samvetet med ditt öra

Du insuper egots rusdrycker
glorifierar mörker till neonljus
Tiger och samtycker
blundar för liemannens bus




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-25 23:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sanningen är gömd under falskhetens röda glans
2015-11-27
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP