Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Turkiet vs Europa

 

 

 

Nu flaggar till och med Europa
för den som skrotar
Flest journalister
bevisar att även ligister
Kan godkännas
om de hjälper uppdragsgivarna att hämnas

När räkningarna når tillräckligt högt
slutar storplöskan le nöjt
Utan då fastnar leendet i djävulens mun
godheten kastas ner i en djup brunn
Inte ens falskheten kan längre döljas
när egoismens ögonskugga bortsköljs

Ett tu tre
så är även Sverige där
Plötsligt är alla öppna hjärtan
stängda av rädsla för egna smärtan
Ger pengar till bödeln
stackars kurder som räds hans pöbel




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-30 18:59



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2015-12-04

  M M Mannheim VIP
Snart ligger det svenska välfärdsamhället i ruiner som priset för att vara världens största humanistiska land.
På det vinner ingen svenska som nysvenskar!
2015-12-04

    ej medlem längre
Inget blir bättre och terrorismen bara fortsätter sprida skräck över världen...
2015-12-01
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP