Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hur man slaktar media....


Om du vill gapflabba.....



....titta på

"SJUKT LOKAL LOKAL-TV"

på YOUTUBE !




Övriga genrer av Gunnar Hilén VIP
Läst 203 gånger
Publicerad 2015-11-30 20:01



Bookmark and Share


  Pirjo VIP
ha ha ...
2015-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP