Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ärligt talat vem är du?

Kärlek är att förstå
vad man måste avstå
För att också andra ska få
något att leva på

Men det blir ack så svårt
när det kommer till din plånbok
Då haglar ursäkterna hårt
du blir djävulens dragkrok




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-07 15:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, plånboken håller vi hårt i. Det är mycket pengarna ska räcka till...men behöver vi verkligen allt?
Säkert inte, mycket av det man tror sig behöva är onödiga saker.
2015-12-07
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP