Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julklappsförslag

 

Snälla du det är jul
lägg lite grann
Din röst idag nu
under julgran

En julklapp
kan va
Ett stopp
ett borttagande av alla jobbskatteavdrag

En annan
få bort fas 3
Få en och annan panna
sluta veckas av begravningsbrev

Rut och Rot
kan du också ge bort
Så länge vi gör skrot
av sjuka som lort

Då känns kärlekens brus
när de som har ger
Till de som behöver mer ljus
för att orka leva lite mer

Sen har vi fått
en fröjdefull jul
Alla har fått nått
ondskan har blivit mindre ful




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-12-07 18:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin önskan om en lite bättre Jul för alla!
2015-12-07
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP