Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av rymd är jag kommen, rymd ska jag åter bli

Jag glömmer så lätt.
Desperationen, att den inte tillhör någon,
att den är min börda. Och jag är inte riktigt riktad.
jag är upplöst i pixlar. Evighetsväxter med vassa kvistar så
akta din äkthet, din mjuka hud. Akta dina fuktade läppar
från min hud. Akta mig. Jag kommer att rikta
min desperation mot dig.

Har haft tanken i magkänslan. I bröstet i
en sjukhussäng. Alla som lade beslag på den sen.
Vred ur, sedan knådandes. Som om den innehöll något mer än mig.
Att finna den som sådda fröt och ge tillbaka det igen. Måste testa igen:
Vred ur, sedan viskandes. Snälla
låt mig innehålla något mer än mig.

Somnade förstådd.
Trodde jag skulle vakna i lugnet. Har tapetserat harmoni, i
tillstånd manisk idioti. Bara för att dina ord var i mitt svalg,
trodde jag mig kunna stanna i rummet.

Vill inte vara en plats. Inte i den här kroppen i
drt här rummet och den eviga trängseln i varje sinne.
Fastän jag lovat mig själv att vara färdig nu.

Det kommer alltid att blöda i hörnen här inne.




Fri vers av Sonia
Läst 495 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-12-23 23:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det gör ont i mitt hjärta att läsa dessa rader
2016-01-06

    ej medlem längre
fan.. fan.. fan.. du är bra, 'bättre'..
ja tolka det som du vill.. men ja..
du innehåller.., samt gillar jag din
titel på denna text..

2015-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Sonia
Sonia