Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Står på plattan i ett New York-inspirerat glashus och säljer godis till och med den 23 december


Plattan

Står på plattan

kallt som attan

Säljer godis

för att slippa bli lodis

 

Men besök mig gärna

om ni vill se en stjärna

Be om en dikt

av poetisk plikt

 

Så har ni sett mig

och kan säg:

Vilken ful luns

i verklighetens ljus

 

 




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-12-20 08:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Långa dagar när den råa vinterkylan biter...
2015-12-20

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Till N. Y med svensk jul marknad tradition pamfletter på fem rader färgade i höjd jul karameller, det var häftig: det är som en liten fyrverkeripjäs som brinner med en väsande ljud innan exploderar i diabetes. Sugen som fan!
God Jul och Gott Nytt År! /kram/Diana.

2015-12-20
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP