Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cyklopsvensken

 

Jag blir så less
på all tristess
Om vad man får
och inte får
Alla jämför hela tiden
inga alkoholister existerar utan spriten

Jämföra könslöner
är godkända böner
Men måste en man i tvist
med en feminist
Kallas maskulin sadist
jämföras med en nazist

Det är synd om flyktingar
helt riktiga åsiktsriktningar
Men vårt eget bakparti
ser ej våra hemlösa utan takgaranti
Fan ge er
se sanningen som den är




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-12-26 00:52



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Ett mästerverk!!!! Så fantastiskt komponerat. Skriven med en drivande kraft bakom orden.
2015-12-27

    ej medlem längre
Sanningen är beskuren när man inte vill se dem som har det svårast. Lögner behärskar världen och medmänskligheten förträngs.
2015-12-26

  Trädskugga
Jag försöker se sanningen som den är och verkligheten full av liv och märg, tack för uppmaningen :)
2015-12-26
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP