Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

resumé




det blev inte som jag trodde
men å andra sidan
blev jag heller aldrig troende




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 203 gånger
Publicerad 2016-02-16 10:29



Bookmark and Share


  Minkki VIP
en äkta Gunnar
2016-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP