Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

intellektuell kärlek




de pratade sönder
den kärlek de längtade efter

dolde elegant rädslan
att få kalla handen

den lika rädda psykologen tyckte
de hade "kommunikationssvårigheter"










Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 526 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-24 22:50



Bookmark and Share


  agneta pichler
Vi bör aldrig prata sönder
Förtroendet kärleken mellan varandra

Jag använder mina ord här
Inne när de känns jobbigt..
2016-02-25

  Staffan Nilsson
Prat är ett elände!
Antingen förenar det eller särar det - om verbal kommunikation är allt.
Men hur ska vi kommunicerande varelser göra?
Och vad är kärlek?
Vill du säga att kärlek är icke-intellektuell?
Jag kan köpa det utan att egentligen veta vad det betyder, men gillar tanken.

2016-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP