Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blomman som valde

 

Blomman som knoppades
slutade hoppas
Om en ny vår
varje år

Sanningens mörker
gjorde den dyster
Den såg bara nytt elände
och ingen artfrände


Valet blev att in i evigheten vissna
men inte utan att leende vissla
Nu får jag ro i min törnrosasömn
slipper all oro i vaken mardröm




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-03 04:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är inte utan att jag känner igen känslan i dessa vemodiga rader...
2016-03-03
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP