Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om jag vore en örn...


Flygande kom en vacker örn
passerade det stängda hörnet
Ett läte ekade miltals
men endast ett dussintals
Ville höra örnen röst
ge utsatta tröst

Den stora majoriteten
höll händerna för örontrumpeten
Blundade med ögonen
svalde sanningen för att tjäna några spänn
Skottlossning uppstod bakom det dolda
örnen flög ståtligt tillbaks med sitt inre goda

Örnen överlevde mörkret
genom att fly stöket
Där mänsklighetens existens
hotas av att sanningen bränns
De onda vinner
de goda brinner




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-06 04:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sorglig sanning!
2016-03-06
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP