Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur tänker en utförsäkrad?

 

Mörkret är så starkt
försöker se det vita
Men det är så kargt
att överleva på krita

Man utnyttjar släkt
vänner och mamma
Känner sig utsträckt
känner nu jävlar anamma

Nu måste något ske
även om det gör någon sne
Så är allting ett bättre besked
än att med vännerna bli oense

Så allt du ser är svart
allt du ser är kriminalitet
För att hitta en kvart
att sova i fodras brutalitet




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-03-06 07:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Allvarsord om tillståndet...mörkret är starkt, mörkret vilar tungt över oss och värst bland dem som vägrar de utslagna hjälp...
2016-03-06
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP