Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frihet




friheten är möjligheten att välja
vem du ska bli beroende av
kort sagt
den finns inte




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-13 15:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP