Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppna era hjärtan

 

Att bli snäll
är att komma med gnäll
När man ser skiten
som skapas av eliten

Allt annat är lögn
även om man klär den med tidningars stygn
Så är sanningen fortfarande det du ser
inte det du läser

Så sluta med att bortförklara
alla hemlösa som en knarkarskara
Sveriges samhälls-bott
har blivit övre halvans jackpott




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 1460 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-27 14:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Instämmer med föregående, "det är enklare att riva ett samhälle", och det har de lyckats med...
2016-03-27

    Jag är fan större än Sartre
Det är svårt att bygga ett samhälle. Det är mycket enklare att riva ett samhälle.
2016-03-27
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP