Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänner



När vårregnet faller
faller jag likaså
som en kägla i livets spel,

Reser mig upp
bara för att återigen falla
och bli fångad igen av den kalla och blöta leran,

Men dock känner jag en värme inuti mig
det är den värmen man får genom kärlek
Det är kärlek från vänner´s skratt och poesi




Fri vers av Hann£§
Läst 489 gånger
Publicerad 2006-05-03 19:05



Bookmark and Share


  aftermath
du förmedlar hopp på ett fint sätt.
2006-05-05

  Tino
Faaan hannes du har en jävligt fin talang...
Jag är väldigt imponerad... Fortsätt skriv för fan!
2006-05-05

    Louise B
skitfint skrivet
2006-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Hann£§