Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Depression



Känner du igen den där känslan.

du vet den som gör att man är ledsen.
den som gör livet surt för dej

du vet den som tar liv ibland,
den som sakta äter upp dej levande





Övriga genrer av Hann£§
Läst 575 gånger
Publicerad 2006-05-18 10:03



Bookmark and Share


  yoyyo
"den som sakta äter upp dej levande"
gillarde också som föregående de orden
snyggt
2006-05-23

  Nem
"sakta äter upp dej levande" bra bild. Gärna mer sådana. Men du behöver inte skriva om den här mer :)
2006-05-21

    Louise B
nä, tkr inte att du ska ändra ngt, denn är fin som den är. bra :)
2006-05-18

  osynlig
jag tycker den är mycket bra. du ska inte ändra den för mycket med krusiduller och poesigrejs.
jag tycker den säger allt den behöver säga.
jättebra :)
2006-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Hann£§