Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen




Äntligen kan man känna solen steka
Skutta runt i t-shirt och leka

Det här underbara känslan kan bara beskrivas med ett ord åt gången


Äntligen

Är

Våren

Kommen




Fri vers av Hann£§
Läst 589 gånger
Publicerad 2006-05-03 22:01



Bookmark and Share


  Nem
Verkligen underbar!
Du leker med orden och vänder på ordföljden så att det ska rimma. Det är inte nödvändigt men härligt :)
2006-05-08

  Ylvavirvla
Du kan inte ha mer rätt!
Härligt!
2006-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Hann£§