Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den nya medicinen


pröva den nya medicinen redan idag
den gör det lättare för dig att vara du;
kända biverkningar är :

sömnlöshet
aptitlöshet
darrningar
huvudvärk
tinnitus
muntorrhet
en annan slags nervositet
muskelkramp
sexuell aptitlöshet
självmordstankar

de går över efter 5-6 veckor
och sen ligger lyckan framför dig

om du vill kan du lägga in dig under tiden du väntar

ps

håravfall också




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 412 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-05-10 15:04



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Verkligen "upplyftande"
2016-05-13

    frun
Medicin mot tjänstefel?
Den bästa vore då att flytta utomlands. Är jag för snäll för Socialstyrelsen eller kan jag vara rättvis också?
2016-05-10

  Onomatoprofet VIP
Receptfritt?
2016-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP