Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den självgodes kamp mot jävulen


du är så elak
usch
du är så dum
jag ska ta bort dig
med min godhet
lämna mig i fred
innan....

...innan min självbild rämnar
och jag sliter dig i stycken
ditt satans fanskap

men så skulle jag aldrig kunna tänka

var snäll och bara gå

så jag slipper
mig själv




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-12 20:36



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Så blir det lätt.
2016-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP