Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjön.

En tunn slöja
av vitblå is.
Ligger kvar
flortunn spegel.
Vågor guppar
runt omkring.
En sjöfågel
gungar med.
Solen dansar
iskristaller glittrar.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2016-05-16 21:30



Bookmark and Share


    AA VIP
Målande ord....
2016-06-22

  Lars Hedlin
Så härligt!
2016-06-13

  ResenärGenomLivet VIP
Vacker tavla du ordmålat...
2016-05-21

    Dan Myrbeck
Fint fångat!
2016-05-17

  Eva Helene VIP
Så vackert och målande!
2016-05-17

  Anya VIP
Vilken fin bild av resterna av vintern...vackert med flortunn spegel. Bra!
2016-05-17

    ej medlem längre
Njuter så av dina vackra ord!
2016-05-17

  Marita Ohlquist VIP
Naturlyrik när den är som bäst!
2016-05-17

  Gunnel Eriksson VIP
Fin beskrivning av en
nordlig sjö. Tycker om
de korta raderna.
2016-05-17

  stig wikman
Och mitt hjärta
berörs av denna
vackra .

KRAM Å APPLÅD.
2016-05-17

  rondell
Liten fin vers! Tycker om:)
2016-05-17

  ULJO
Härlig och glad text att läsa
2016-05-16

  Ninananonia VIP
Vad härligt.. Du skriver ju så gulligt!
En sjöfågel gungar med...Kan se den fågeln .. :) Alla ord är sockersöta!
2016-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP