Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rädslans terapi




rädslan är nog lite underskattad
som motivationsfaktor
för att få saker gjorda

kanhända lyssnar man för mycket
på sina kära känsla
sin rädsla
för rädslan

och rädd får man ju inte vara,
det som alla är

att gå emot sin rädsla för rädslan
är bland det mest terapeutiska
en människa kan göra

efter det
kan man tillåta sig
att bara vara rädd

och då viker den hädan
av sig själv

sen har man ingen annan motivation
än hämnden

den ljuva

börja vara rädd !






Fri vers (Modernistisk dikt) av Gunnar Hilén VIP
Läst 384 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-05-31 19:57



Bookmark and Share


  i af apa
socialstyrelsens nya slogan,
måhända
kanhända...!!
2016-06-05

    ej medlem längre
Den flöt fint oxå
Med orden
Och ordens berättande
Både klok o poetisk
2016-06-01

    ej medlem längre
Det var ett bra tips
2016-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP