Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just nu.

Just nu
mellan mörker och ljus.
Ser jag regnbågen
svagt skimra på himlen.
Ett sällsamt sken
sagospunnet.
Solen dansar
medan regnmolnen väntar.
Blåsten leker med grenarna
häggen snöar.
Allting växer
medan tiden går.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 537 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-06-07 21:51



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Solen som dansar medan regnmolnen väntar och tiden går.

Så fint och så mycket sorgesamt de orden speglar det som jag upplever i din sorg och väntan på det slutliga farvälet av din älskade i denna värld.

Mycket vackert skrivet !!!
2016-10-10

  anits VIP
Så fint skaldat!
2016-06-25

    AA VIP
Fint skriftat.
2016-06-22

  Lars Hedlin
Verkligen vackert :)
2016-06-13

  ResenärGenomLivet VIP
Fin bild på ditt nu...
2016-06-12

  Gunnel Eriksson VIP
Vackert mellan värme och kyla.
Igår varmt, idag kallt.
2016-06-10

  Chawa VIP
Poetiskt vackert målat ögonblick...
2016-06-09

  louisegirl
Underbart skrivet
2016-06-09

    Dan Myrbeck
Fin skildring
2016-06-08

  Anya VIP
Tycker särskilt om de väntande molnen...vilken fin besjälning. Fin text!!!
2016-06-08

    ej medlem längre
En underbar ögonblicksbild ger du oss att beskåda.
2016-06-08

  Marita Ohlquist VIP
Med små penseldrag målar du en vacker bild av det du upplever!
2016-06-08

  Eva Helene VIP
Vilken fin ögonblicksbild här!
2016-06-08

  OhCaptain
Bra och fina beskrivningar! Tycker särskilt om "solen dansar; medan regnmolnen väntar".
2016-06-07

  ULJO
Vackert skrivet. Gillas
2016-06-07

  Ninananonia VIP
Denna tycker jag om... just nu...
2016-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP