Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögon.

Vad kan jag säga
när ord inte räcker till?
Det jag läser i dina ögon
har ingen sagt förut!
Värme och kärlek strålar
-jag känner jag strålar ikapp.
Som en magnet
är dina ögon.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 418 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-06-13 20:36



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert skaldat, kärleken behöver inga ord, den känns i själ och hjärta!
2016-06-25

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, kärleken behöver inga ord...så fint...
2016-06-18

  louisegirl
Ögonen säger så mycket...
Vackert skrivet!
2016-06-15

  Gunnel Eriksson VIP
I ögonen kan man läsa mycket,
även om munnen ljuger. Vacker dikt.
2016-06-15

    Dan Myrbeck
Ja, ögonen säger ibland mer
än munnen!
2016-06-14

  Anya VIP
Fin liknelse med ögonen som magneter. Vackert! Så fin kärlek!
2016-06-14

    ej medlem längre
Ljuvliga ord i din fina dikt.
2016-06-14

  anits VIP
Ögonen själens spegel, vackert skaldat!
2016-06-14

  Ninananonia VIP
Underbart med ögon som dem..
2016-06-14

  ULJO
Ögonen talar om det vi inte vågar säga.
2016-06-13

  Marita Ohlquist VIP
Ögonen talar sitt tysta språk, ibland behövs inga ord.
2016-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP