Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntar på när det vänder...

... och när det vänt
så väntar jag på att det ska vända tillbaka...
... sen efter uppehållet med det livet...
... att det skall vända igen...
Nog kör man lite vårdslöst på livets väg
skrattar lite hånfullt åt alla nästan slut.

I want to die in your arms
or die trying...

I want to die trying...




Fri vers av Alexander Gustafsson VIP
Läst 40 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-02-28 10:55



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Lite Filosofisk-skrivelse i sig självt.
Att invänta själva vändandet
Utan att vara alltför mycket
Kapp-(an)vändare?
;)
2024-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson VIP