Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alex din jävla fitta

ingen borde älska mig någonsin, jag är bra med ord… men du måste förstår det du hoppas på att det ska finnas där finns inte… Och jag vill inte missvisa dig, men din kärlek kommer inte utforma mirakel… och hur vet jag det frågar du dig själv? Jo för jag kan inte ge mig själv ens att tillåta mig själv känna så… Vet du vad, jag säger bara saker som jag önskat någon kunde säga till mig, så jag satt på kärlekens altare med munnen full med kuk, eller fitta, eller vem bryr sig… inte jag iaf…
jag är inget bra ligg nog för din trånan…
jag har en fråga, faktiskt… Varför är kvinnor så elaka mot varandra? Är det för ni tävlar om samma drömkille? Och det är så få av dem? …
men jag är ensam, och du kan säkert hjälpa mig med det, iaf en stund… tills jag önskar att jag vore ensam igen. Och det kommer krossa dig. Och du förtjänar inte det. Inte för något. Inte ens för att du ville se gott i mig. Vilket inte finns där. Jag är ensam. Och kommer dö ensam. Och det är allt som egentligen kan sägas om Alexander…




Övriga genrer av Alexander Gustafsson VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-20 18:24



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
"vi föds ensamma
vi lever ensamma
och vi dör ensamma"

bra text! :)
2024-04-21

  Cower At The Man
Hemskt svårläst, med flit uppenbarligen. Mitt i takter så byter du tydligt ut målbilder, skapar en takt som fluktuerar mellan författare och konsument, men alltid med galen hastighet. Är det något distinkt jag gillar, så är det att inleda en mening med ". Och"
2024-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson VIP