Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"kom i mig"

”ha?”
”kom i mig”
”nä”
”varför?”
vi slutade
”därför”
"ha?"
”därför vad, de är inte för att jag inte litar på dig men jag litar inte på dig”
”va?”
”du hörde mig”
”så då har vi inte sex längre”
”det är okej”
”va?”
”alltså jag behöver inte dig för sex”
”ursäkta mig?”
”jag umgås inte med dig för sex”
”nä, vad då för?”
”du är missförstådd fast på ett gulligt sätt”
”what?”
”du har en sån där natural blond vide på g”
”WHAT?”
”ja tror inte du är ett medveten om det, eller två du är medveten om det fast du spelar bara, i vilket fall så är det smittsamt”
”blev du precis mjuk i mig”
”so?”
”SO?!”
”jag du började babbla om en massa ’kom i mig’ skit”
”det kändes rätt då”
”ifrån din hörna i ringen ja”
”du är så full av skit!”
”vad då för att jag inte följer din lag som om du vore en gud?”
”fuck you”
”gud kommer döma oss en dag, han kommer titta in i dig och titta in i mig och veta sanningen!”
”dra åt helvete!”
”vi har blivit knullande långt innan vi visste vad blivit knullad betydde och vad dess långtidspåverkan innebär!”
”det är detta som är så jobbigt med dig. Allt är en jävla kamp om något. Vet du ens?”
”linjerna har suddats ut en aningen”
”där ser du!”
”men mina linjer må suddats ut, men vad hände med dina linjer? Du har uppenbarligen massa jävla ilska emot mig men du ville ändå att jag skulle ’komma i dig’ för du bara kände så?!”
”du är ett jävla ass!”
”visst, kan erkänna att jag är det! Eller vet du vad, jag ställer mig upp och sjunger det för dig! Men du ville att den fittan jag är att jag skulle komma i dig, så allt du säger från och med nu är liksom vem fan är du?!”
”FUCK YOU!”
”absolut! Fuck me! Men jag behöver inte vara det du vill att jag ska vara lika mycket som du behöver att jag är det, där är liksom grunden till hela vårat problem…”
”åå du är en sån jävla gris”
”du brukade dra ut det bästa ur mig nu drar du bara ut det absolut sämsta, and I am to be blamed?”




Fri vers av Alexander Gustafsson VIP
Läst 35 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-26 18:22



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
låter som många av
bellas och mina
konversationer
efter ett tag
hon var "säker"
på att jag var otrogen
så hon skällde på mig
i månader :(
2024-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson VIP