Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du får inte



du får inte gå lös
utanför kontrollen
det som kallas sammanhållning
och alltid måste hyllas

du måste gå i ledet

du får inte sprida oro
med din egen tolkning
av frihet

du får inte bara gå där
och vara till

du får inte

får en
vill alla ha




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-06 09:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP