Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt mål




mitt mål med terapin
är att utmana beroendet
med blod, svett och tårar

mitt mål med livet
är att njuta av mitt oberoende
och njutningen ligger
i att våga vara glad och kåt

mitt slutgiltiga mål
är att mata maskarna
och försvinna spårlöst
som om jag aldrig existerat
låta barnen minnas de hade en far




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-07 09:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP