Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

himlens ansikte




ansikten
de där fodralen vi bär
tonar bort ur mitt minne
dunstar likt moln i intet
medan livsöden
är som spikar i kistan

jag tror inte på metereologens förklaring
av vad ett moln egentligen är
den missar essensen
har den aldrig flugit
ovan det luddiga täcket ?
DET är vad jag kallar ett ansikte

men å andra sidan
vet jag inte vad spikar
i döden
har att göra
med mitt minne
av livets öden




Fri vers (Modernistisk dikt) av Gunnar Hilén VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-10 23:32



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
första strofen är rubin!
2016-09-11

    Sefarge VIP
Märkbart
Kännbart
Skriftat
Inuti.
Tack!

2016-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP