Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oföränderlig



vi lever i en konstant
föränderlig värld

jag försöker vara konstanten
jag vill inte förändra mig

jag hoppas heller inte på nån förändring hos dig
du är tillräcklig precis som du är

vi är för kloka
att inte lida själva

vi är varandras konstanter
i en konstant föränderlig värld




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-09-30 15:41



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson
Raderna "vi är för kloka / att inte lida själva" ger extra djup och fasa åt rädslan för det nya.
2016-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP