Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Donald och Hillary




gör en jätteinsats båda två
och har lyckats med vad resten av världen
gått bet på i decennier
att ge vansinnet ett ansikte
eller två
som Janus




Donald betyder "mörk främling"
Hilary...Hilarius...."glad"




Övriga genrer (Satir) av Gunnar Hilén VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-03 21:58



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
haha:)
2016-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP