Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en första summering


Donald och Hillary 2



man var trött på etablissemanget
men hoppades lik förbannat på Hillary
som ville bli lika fin som maken
men utan cigarrer under kjolen

de fattiga var trötta på kapitalismen
men röstade lik förbannat på Donald
som vill bli rikare på missbelåtnas bekostnad
fortsätta kunna ta kvinnor på fittan

ingen har krävt få veta de politiska programmen,
hur de skulle ha finansierats,
vilka grupper partiet stöder
det har handlat om vilken typ av galenskap man vill ha

neurotisk enighet med fantasier och drömmar

eller psykotisk splittring med aggressivitet och mardrömmar

USA visar upp sitt Hollywoods hela skräckkabinett
med oputsade sanningssägare
med rätt att döda den som tjafsar emot

Donald ger hämnden ett ansikte

Hillary får skylla sig själv...skulle ha behövt en cigarr


ps. fler människor har röstat på Hillary
än på Donald !!!!!????

ja ja.....men det beror ju på röstsystemet....

ja just det, det amerikanska röstsystemet




Fri vers (Prosapoesi) av Gunnar Hilén VIP
Läst 377 gånger
Publicerad 2016-11-09 06:51



Bookmark and Share


  Ric
Om bara människor siktat på att vaska fram en vettig motkandidat istället för att till varje pris tänka feminism och kvinnlig president, kunde utgången sett annorlunda ut.
2016-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP