Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bibelanalys 2 första advent



kristendomens kärna
bygger på tanken om offerkofta
han led och gav sitt liv för dig

däri ligger hela utbrännings-problematiken
vår tids sjukdom nummer ett
även kallad depression

för att komma bort från detta helvete
måste du slåss mot tvivel och skuld
fast du är död av trötthet

läkemedelsfirmorna
svämmar över
av kristendom




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 385 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-27 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP